2012. április 4., szerda

Scavolini

Amélie design by Raffaello Pravato



Egy otthonos és meleg diószínre pácolt fakonyha, amelyben a tradicionális értékeket ötvöztük a dizájnnal, a természetes és tartós anyagokat a legújabb technológiával. Az Amélie egy olyan elegáns és értékes modell, amely jól alkalmazkodik a legújabb trendekhez, a modern életvitelhez. Az egyedi félsziget és sziget megoldások, a gyönyörű Decorceramica csempézett pult és az épített konyharendszer különleges lehetőségeket és hangulatot teremt. Jó együtt élni és megérinteni az Amélie konyha nyárfa frontjait és minőségi anyagait nap mint nap


 Atelier design by Vuesse



Minden elemnek egy a tervezése, egy a története, egy a személyisége. A legkülönbözőbb, akár szokatlan terekben helyet foglaló, sablonoktól mentes konyha egyszerű létrehozásához. Az új Scavolini Basickel szabadon választhat az egyes szerkezeti elemek, a tökéletes funkcionalitások és a kész megoldások között: „modellezze meg” Ön, ahogy a ma legnyitottabbnak és legélhetőbbnek tartott lakókörnyezet Önnek a leginkább tetszene.


 Baccarat design by Gianni Pareschi



A klasszikus elegancia soha nem volt annyira aktuális, mint ma. A klasszikus és modern, mint két különböző irányzat, egy új és rendkívül egyéni stílust hozott létre a konyhában. Újjáéledt az igény a klasszikus építészet, a sárgaréz és metszett üveg iránt, hogy otthonosabban érzzük magunkat a modern mai világban. Egy olyan új utat mutatunk most az élet szervezésére a konyhában, ahol minden megoldás kifinomultságot és a hagyományos értékeket szimbolizálja.


 Baltimora design by Vuesse with M. Pareschi



Vonzó, kifinomult és a tradició szeretetet árasztó konyha, amely ötvözi a múlt báját és az elegáns, kortárs szellemet.

A Baltimora konyha Abszolut Fehér Tölgy kivitelben a fa melegén és harmonikus formáin túl újeszerű felületeket és technológia megoldásokat kinál.


 Belvedere design by Raffaele Pravato



Belvedere modell, a Scavolini konyhabútorok hagyományőrző kollekciójából. Ez egy lenyűgöző, patinás konyhabútor, amely tökéletesen jeleníti meg a régmúlt idők és a családi élet melegségét, harmóniáját és ezzel nyugodt, természetes környezetet biztosít otthonunkban.
A BeIvedere konyhát különböző országok régi kultúrái, korabeli otthonai ihlették, ahol a bútorok jellegét és karakterét a kézműves munka és olyan egyedi bútorkészítési eljárások adták meg, amelyek értékeket hoztak létre és egy olyan barátságosabb világot teremtettek, amelyre sokan emlékeznek szívesen mai is vissza. Megtalálhatjuk itt az erdők és a természet színeit, rusztikus ajtókat, munkapultokat és falakat, kerámiaburkolású és üveges konyhai elemeket, hangulatos boltíves tárolókat, kémény burkolatokat.
A korok, korabeli stílusok és tárgyaik, fontos részei a történelemnek és abban segít a Belvedere konyhabútor, hogy a saját otthonában, mindennek kényelmét, hangulatát újra élvezhesse Ön is.


 Carol design by Vuesse



A klasszikus ízlés és a modern világ közötti folyamatos és töretlen párbeszéd eredményeként jött létre a Carol konyhabútor otthonos és mégis modern stílusban. A Carol konyhabútor a maga egyszerű eleganciájával, egyesíti a cseresznye és a lakkozott konyhai ajtók, a nemesacél, az alumínium és üveg kombinációját és lehetővé teszi a hagyományos konyha iránti szeretet és a modernitás igényének megvalósulását. Ez a sokoldalú konyhabútor modell (az anyagok és színek a rendelkezésre álló választéka hatalmas) rendkívül sokoldalú tervezési lehetősége maximálisan biztosítja azt, hogy a konyhánkat a mai igények figyelembevételével alakíthassunk életmódunkhoz. A konyhabútor félszigetek és szigetek, a konyhaszekrények és kompakt fali egységek, az innovatív tartozékok és a megfelelő bútor kiegészítők ideálisak egy új koncepció megtervezéséhez a konyhában. A Carol konyhamodellel többfunkciós lakóterület tervezhető: vonzó, nyitott, modern és olyan elegáns konyhabútor, amellyel a konyhában és akár a nappali térben is kifejező az egyéni ízlésünk és személyiségünk világa.

 City design by Vuesse



A" Happening " konyhabútor család a válaszunk arra az igényre, hogy hogyan nyújtsunk megoldást egy olyan konyhaterületre, amelyben egyszerre könnyű és kényelmes dolgozni. Legyen kijelölt területe az élelmiszerek előkészítésének, egy központi sütő-főző munkahelynek, a tárolási területeknek és legyenek megfelelő rekeszek a hatékonyan szervezhető konyhai munkához. Egyes konyhai területek így többfunkciós, dupla életterekké válhatnak, ahol a tervezés középpontjában az Ön személyes igényeinek megoldása és a társadalmi életmód kiszolgálása állnak.
A Happening konyhabútor modellek öt konyhamodellje hasonló konyhai elemválasztékkal, de rendkívül sok konyhabútor elemmel és ajtófront kombinációs lehetőséggel áll az Ön rendelkezésére. A Bellagio Cherry, az alumínium szürke, antik olasz dió, Decape tölgy és üveg, nemesacél, faburkolatú, festett és lakkozott konyhabútor ajtók hatalmas választéka 1131 különböző arculatú konyha megtervezésére ad lehetőséget, úgy, hogy Ön az elképzelt színek, anyagok, és stílusának megfelelő konyháját valósíthassa meg.


 Cora design by Raffaello Pravato

Egyszerű, vonzó formák, természetes anyagok és finom design megoldások a konyhában azért, hogy Ön megkapja azt az otthonos érzést, amelyet az elmúlt idők nyújtanak. A Cora konyhabútor modell az elegáns, előkelő és kényelmes olasz konyha, amelyet a Scavolini kínál az embereknek: érzelmek, nosztalgia, hagyomány és a szerelmesek klasszikus stílusában.
A modell, amely különösen meleg hangulatot teremt. A funkcionalitás, a jó megjelenés és az eredeti ötletek, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy a kényelem feláldozása nélkül valósíthassuk meg a személyiségünknek és igényeinknek megfelelő konyhabútor modellt, és mindig jelen lehessenek emlékeink és álmaink.

 Crystal design by Vuesse
Sfoglia il Catalogo
Modern, kifinomult, csillogó. Alumínium szekrényajtóival és hőkezelt üvegpaneljeivel a Crystal új szintre emeli a konyhai funkcionalitást és személyreszabhatóságot, egyúttal lehetővé teszi, hogy a konyha egyszerre legyen az egyén „életstílusát” tükröző minőségi tér és az ételek elkészítésének és a vendégek fogadásának megfelelő helyszíne. Az e modell által kialakított légkört a kiválasztott felületek és megoldások alakítják ki. A piacon kapható legjobb (ez a Scavolini márka jellegzetessége) reggelizőpadok, szekrények, tárolók, kiegészítők és háztartási gépek a konyhát kétség kívül modernné teszik. Eközben az egyedi szín- és anyagválasztékban rendelhető (vannak köztük Karim Rashidtól származó szitanyomatok is) szekrényajtók és csillogó felületek a környezetet eleganciával, fantáziával és más megjelenéssel töltik meg.A Happening konyhabútor modellek öt konyhamodellje hasonló konyhai elemválasztékkal, de rendkívül sok konyhabútor elemmel és ajtófront kombinációs lehetőséggel áll az Ön rendelkezésére. A Bellagio Cherry, az alumínium szürke, antik olasz dió, Decape tölgy és üveg, nemesacél, faburkolatú, festett és lakkozott konyhabútor ajtók hatalmas választéka 1131 különböző arculatú konyha megtervezésére ad lehetőséget, úgy, hogy Ön az elképzelt színek, anyagok, és stílusának megfelelő konyháját valósíthassa meg.


 Dream design by Vuesse
Sfoglia il Catalogo

A" Happening " konyhabútor család a válaszunk arra az igényre, hogy hogyan nyújtsunk megoldást egy olyan konyhaterületre, amelyben egyszerre könnyű és kényelmes dolgozni. Legyen kijelölt területe az élelmiszerek előkészítésének, egy központi sütő-főző munkahelynek, a tárolási területeknek és legyenek megfelelő rekeszek a hatékonyan szervezhető konyhai munkához. Egyes konyhai területek így többfunkciós, dupla életterekké válhatnak, ahol a tervezés középpontjában az Ön személyes igényeinek megoldása és a társadalmi életmód kiszolgálása állnak. A Happening konyhabútor modellek öt konyhamodellje hasonló konyhai elemválasztékkal, de rendkívül sok konyhabútor elemmel és ajtófront kombinációs lehetőséggel áll az Ön rendelkezésére. A Bellagio Cherry, az alumínium szürke, antik olasz dió, Decape tölgy és üveg, nemesacél, faburkolatú, festett és lakkozott konyhabútor ajtók hatalmas választéka 1131 különböző arculatú konyha megtervezésére ad lehetőséget, úgy, hogy Ön az elképzelt színek, anyagok, és stílusának megfelelő konyháját valósíthassa meg. Egyszerű, vonzó formák, természetes anyagok és finom design megoldások a konyhában azért, hogy Ön megkapja azt az otthonos érzést, amelyet az elmúlt idők nyújtanak. A Cora konyhabútor modell az elegáns, előkelő és kényelmes olasz konyha, amelyet a Scavolini kínál az embereknek: érzelmek, nosztalgia, hagyomány és a szerelmesek klasszikus stílusában.

A modell, amely különösen meleg hangulatot teremt. A funkcionalitás, a jó megjelenés és az eredeti ötletek, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy a kényelem feláldozása nélkül valósíthassuk meg a személyiségünknek és igényeinknek megfelelő konyhabútor modellt, és mindig jelen lehessenek emlékeink és álmaink.


www.violastudio.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése