2011. november 18., péntek

Csodafelületek

Du Pont Corian
Munkafelületek és süllyesztett mosdótálak hófehér színben a Du Pont Corian-tól
Silestone
„Gedatsu” munkafelület a Zen szériájából a Silestone-tól
A tartós, egységes felületű, a színek egész palettáját felhasználó, többfokozatú munkaasztalok mind azt hivatottak biztosítani, hogy hosszú, illesztés nélküli felületet kapjunk, melyben a süllyesztett tálak is helyet kapnak, és a fa és fém harmóniája tökéletesen megfér egymással.

Vegyes Kvarc felületek
A több mint 90%-ban kvarckristályból álló, gyantával kevert és színezett,felületek a természetes kő érzetét keltik, de sokkal ellenállóbbak a szennyeződésekkel, a vágásokkal és a repedésekkel szemben. Míg korábban csak természetes, foltos tónusokban volt kapható, addig mára a gyártók sorra mutatják be az erős illetve halvány színeiket, mivel az ilyen termékek iránti igény egyre növekszik.

A Cosetino Silestone Life termékcsaládja számos élénk, pezsgő árnyalatot kínál, míg a Zen széria inkább a kifinomult tónusokat helyezi előtérbe, ami a modern belsőépítészetnek kedvez. Mindegyik Silestone felületet ún. Microban anyaggal kezelnek, mely köztudottan antibakteriális tulajdonságáról híres.

A több, mint 70 színből álló Caesarstone kollekció 3 felülettel és 3 vastagságban kapható. Ami pedig a peremet illeti: mind a hagyományos, mind pedig a modern konyhák tökéletes kiegészítőjévé válhat. Más gyártók is rendelkeznek hasonló termékkínálattal, mint például a Staron Quartz és a DuPont Zodiaq.

Homogén felületek
Akril és ásványi anyagok keverékének köszönhetően a homogén felületek hőkezelhetőek, feltekerhetőek és hajlíthatóak, így ezen legrugalmasabb anyagok a designerek és építészek körében egyre népszerűbbek. Ideálisak olyan egybefüggő munkaterületek kialakítására, melyekben a mosdótálak süllyesztettek, a sarkok lekerekítettek.

A legismertebb homogén felületek a Du Pont Corian termékek. A széles termékválaszték 2008-tól 13 új színárnyalatban kapható, beleértve a törtfehér, az ezüst és szürke Silver Birch kollekciót és a Pine termékeket ásványi és zöld tónusok keverékével. Az LG Hi-Macs mintás és halvány színek teljes palettáját kínálja – a hűvös szürkétől a grániton át a pasztel és élénk színekig.

www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése