2011. november 18., péntek

Merészen ragyogó 

Masello
Soft Dome csillárok a Habitat -tól.

Miután a konyhai mennyezet egy tizedét a több száz halogén lámpa tette ki azért, hogy a konyhát megvilágítsa, manapság újra visszatért a csillárok korszaka. És ezúttal nincs egyedül.

Amióta a konyha sokoldalúvá, a ház központi helyiségévé vált, s már nem csak főző, de étkező helyiséggé is alakult, fontossá vált a meghitt hangulat megteremtése itt is. A sokféle fényforrás kombinációja és egy jól megtervezett világítási rendszer alkalmas arra, hogy mindig megfelelő környezetet teremtsünk, legyen szó egy baráti vasárnapi ebéd elkészítéséről vagy egy kétszemélyes gyors vacsora elfogyasztásáról.

Az étkezőben bátran helyezzünk el különleges méretű, asztal felett lógó csillárokat. Ezek napközben design elemként szolgálnak, míg este – lekapcsolva minden más világítást – intimitást hoznak a helyiségbe. A páratlan számú csillárok használata mindig a pihenés érzetét kelti, bár ez talán inkább már építészeti kérdés.

A Habitat Soft Dome csillárjai gumírozott alumíniumból készülnek, jellemzően régi arany belsőkben használják őket és fekete vagy köves változatban kaphatóak. Hivatalos helyekhez válassza az Axo Light Clavius termékeit. Ezek belső ernyővel rendelkeznek, továbbá króm vázukat selymes borítás védi. A kollekció három színben kapható – csonthéj fehér, fekete és dohányszínű. Választhatja a Foscarini Twiggy lámpáit is, melyek kétféle méretben és négyféle színben kaphatóak (fekete, fehér, sárga és piros)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése