2011. november 18., péntek

Palakő 

Materials
Bal oldali kép: Ardesia Nera természetesen hasított palakő csíkok a Beltrami -tól

Jobb oldali kép: Ardesia Nera Stoneskin a Beltrami -tól
 
Durva és természetes, a hasított palakő felületek egészen különleges hangulatot kölcsönöznek fürdőszobájának és konyhájának. A fakó zöldtől a rózsaszínűn át az egészen sötét szürkéig mindegyik palakőnek meg van a sajátos kinézete.

Amennyiben csiszolt króm kellékeket és kiegészítőket használ, ajánljuk a sötét szürke és majdnem fekete árnyalatok előtérbe helyezését, melyekkel érzéki, modern fürdőszobát alakíthat ki, így a két felület közti kontraszt kiemeli a két anyag szépségét.

A Beltrami legújabb Stoneskin innovációja a külvilágot hozza el szobájába azért, hogy a természetes anyagok jellegzetes szépségét a maguk nyers és feldolgozatlan valójában most már otthonában is élvezhesse. Ajánljuk a mosdótálak illetve zuhanytálcák palával való dekorálását, melyhez a Kirkstone kínál megfelelő lehetőségeket.
A kívánt eredmény érdekében használja a Beltrami Ardesia Nera természetesen hasított palaköveit. Ezek 3 méretben kaphatóak: 50x5cm, 60x7cm és 60x14cm – A színben és textúrában finoman eltérő darabok használatával modern „foltmintás” hatást érhetünk el.

Következő: Otthoni Gőzfürdő  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése