2011. november 18., péntek

Padlóba süllyesztett zuhanytálcák 

Ground level
Bal oldali kép: BetteFloor zuhanytálca a Bette-től

Jobb oldali kép: Conoplan bézs színben matt kialakítással a Kaldewei-től

Korlátlan mozgás hatalma. A tágas helység érzése. Egy teljesen csempézett templomot a tusolás művészetének szenteltek. Kétség nem fér hozzá: a nedves fürdő látványa nagyszerű és élvezet használni, de ha csak néhány négyzetméter padlófelület áll rendelkezésre, ez a megoldás egyáltalán nem praktikus

A padlóba süllyesztett zuhanytálca lehetővé teszi, hogy észrevétlenül besétáljon a tusolóban – áthidalva ezzel a fürdőszoba és a zuhanytálca/zuhanykabin kombináció közti szürke területet.  
A BetteFloor padlóba süllyesztett zuhanytálcája zománcozott acélból készült és 3-féle formában (kerek, négyszögletes és sarkos), valamint 12-féle méretben kapható. Követve a hagyományos szaniteráruk színeit, a természetes szürke, bézs, barna és antracit árnyalatok mind lehetővé teszik, hogy a padló színével is összehangba hozzuk ezeket. 
A Kaldewei szintén kínál padlóba süllyeszthető zuhanytálcákat Conoplan és Superplan néven. Számtalan méretben és színben kaphatóak, beleértve a Superplan XXL-es modelljét a maga 1700 x 1700 mm-es méreteivel. Ez a méret megegyezik egy hagyományos fürdőkád méretével, mely tökéletes megoldás mindazoknak, akik a második fürdőszobát zuhanyzóval kívánják felszerelni. 
Ez egyébként nem csak a design-ról szól. Ezek a zuhanytálcák nem csupán jól néznek ki, de praktikusak is. Igény szerint csúszásgátló felülettel is rendelhetőek. Nincs magasított perem, nincs botlás veszély.


www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése