2011. október 19., szerda

Kézi, fej- és oldalzuhanyok 

Hand, head and side showers











Bal oldali kép: Sena kézizuhany

Jobb oldali kép: Rainshower® Jumbo fejzuhany

A megfelelő zuhanyfejnek stílus és méret szempontjából is minden beszerelési kívánalomnak meg kell felelnie. A jó zuhanyfej a vízpermet változtatására is lehetőséget nyújt, így minden igénynek és felhasználási módnak megfelel.

Handshowers
Rainshower® Cosmopolitan 160mm kézizuhany

Kézizuhanyok
Az egyszerűtől a fenségesig a kézizuhanyok számos formában, méretben és stílusban állnak rendelkezésre. A választott kézizuhany az egyedi konstrukciónak köszönhetően pontosan ugyanannyi vízmennyiséget juttat minden egyes fúvókába, melynek eredménye a tökéletes, egyenletes vízsugár.

Válasszon szilikon fúvókás modellt, mely meggátolja a vízkőlerakódást, tisztításához elég, ha kezével, vagy egy törlőkendővel áttörli a zuhanyfejet. Végül, mielőtt kiválasztja a megfelelő kézi zuhanyt, győződjön meg arról, hogy az valóban kényelmes, kézre áll és többféle vízpermet adagolására is képes úgy, hogy a váltás ezek között nem igényel erőfeszítést.

Head showers
Rainshower® Jumbo fejzuhany

Fejzuhanyok
A fejzuhanyok a falhoz és a plafonhoz egyaránt rögzíthetőek. Sok gyártó zuhanykarok széles választékát is kínálja, ezzel biztosítva, hogy az Ön számára igazi élmény legyen a zuhanyzás.

Az extra méretű, plafonra szerelhető fejzuhanyok egyre népszerűbbekké válnak, mivel divatos és modern stílusuk mellett a zuhanyzást igazi élménnyé teszik.

Természetesen minél nagyobb a zuhanyfej, annál több víz szükséges a működtetéséhez, ezért előre egyeztessen munkatársunkkal vagy vízvezeték szerelőjével, hogy megfelelő-e Önnél a melegvízellátás a kiválasztott modell beszereléséhez. Hasonlítsa össze azt is, hogy a különböző termékek percenként hány liter vizet fogyasztanak, mivel meglepően nagy különbség lehet közöttük.


Rainshower F-Series
Movario oldalzuhany

Oldalzuhanyok
Az oldalzuhanyok, melyeket gyakran test-fúvókákként emlegetnek, kisebb méretűek és belőlük egy vagy több is elhelyezhető a zuhanypanelhoz tartozó felületen. Mindegyik irányított vízsugarat permetez a test előre kiválasztott részeire. Bár a beszereléskor rögzítésre kerül a pozíciójuk, kialakításuk lehetővé teszi a vízsugár pontosabb beállítását.


www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése