2011. október 21., péntek

Nagyméretű zuhanyfejek 

Rainshower® Jumbo

Rainshower® Jumbo nagyméretű zuhanyfejek 400mm-es átmérővel falra vagy mennyezetre szerelhető változatban  

Akár nagyméretű zuhanyzóról vagy kisebb zuhanyfülke kialakításáról van szó, a tér elkerítése ma már elengedhetetlen, ha új fürdőszobáját alakítja ki. Napjainkban egyre népszerűbb a külön zuhanyzó helyiség kialakítása, ebből kifolyólag a nagyméretű zuhanyfejek használata is egyre elterjedtebb.

Nagyméretű zuhanyfejek
Számtalan design-ban, formában és stílusban kaphatóak. A Rainshower® Jumbo nagyméretű króm zuhanyfej 400mm-es átmérőjével zuhanykarral kiegészülve falra vagy mennyezetre is szerelhető.
3 felülettel rendelhető – Éj Fekete, Holdfény Fehér és Titán – a GROHE Ondus® digitális csaptelep színvilágában
A minimalista design kedvelőinek ajánljuk a
négyszögletes zuhanyfejeket mint pl. a Rainshower® F-Szériája, melynek körátmérője 20 inches és közvetlenül a mennyezetre rögzíthető.

Nagyméretű kézi zuhanyfejek
A nagyméretű kézi zuhanyfejek számtalan vízsugár funkcióval rendelkeznek, kiválaszthatja az éppen hangulatához illőt.
Tökéletes kialakításuknak köszönhetően a 160mm-nél nagyobb átmérővel rendelkező zuhanyfejek beterítik az egész testet, s mindegyik termék kézi vagy fejzuhanyként is egyaránt használható.

Fejzuhany technológiák
Egy felfrissítő tusoláshoz elengedhetetlen, hogy a felhasznált víz mennyisége egyenletesen jusson el mindegyik fúvókához. Ezért válasszon olyan fejet ahol a fúvókákhoz a víz egymástól függetlenül áramlik.
Ha lakóhelyén kemény a víz, válasszon inkább szilikonos fúvókákkal felszerelt fejet, így elkerülhető a vízkövesedés és egyszerűen a fúvókák kipattintásával tisztítható a zuhanyfej.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése