2011. augusztus 10., szerda

Diszkrét kiegészítők a fürdőszobába

A legtöbb fürdőszobai kiegészítő leginkább fürdőszobai kiegészítőre hasonlít, s ezidáig kevés tervező gondolta, hogy valami igazán meghökkentőt kellene csinálni, valami teljesen nem oda illőt, ám mégis a fürdőszobában funkcionálót.
Nos, Antonio Gardoni vette a bátorságot és megalkotta azt a kollekciót, amitől az egyszerű fürdőszobai látogatás felejthetetlen élménnyé válik.
A tervező szabadjára engedte a fantáziáját, és a szükségszerű WC-kefének elegáns talpaspohár formát adott, ráadásul egyes darabjait megfűszerezte egy kis Ferrari-vörös metálfénnyel. De a szofisztikáltabb ízlésű fogyasztóknak is megalkotta a WC-kefe diszkrét és elegáns változatát egy klasszikus vonalú váza formájában.
Gardoni a szappantartó meglehetősen unalmas műfaját is fel tudta rázni azáltal, hogy nem úgy és nem ott perforálta a felső elemet, továbbá újragondolta a WC-papír tartót is, méghozzá egy a gurigának teljes védelmet nyújtó fémtartó képében, amit igény szerint függőlegesen vagy vízszintesen is lehet használni és szabadon áthelyezhető oda, ahol éppen szükség van rá.
 www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése