2011. augusztus 12., péntek

Kívánságműsor a zuhany alatt

A tökéletes zuhanyzás mindenkinek mást jelent. Lehet hosszú, kényeztető rituálé lágy, esőcseppeket idéző vízsugárral, vagy gyors reggeli felfrissülés koncentrált masszírozósugárral. Bármelyik verzióra is szavazunk, ezentúl mi állíthatjuk össze azt a zuhanyrendszert, amely a leginkább megfelel az elképzeléseinknek, és a legjobban illik a fürdőszobánkhoz.
Amikor zuhanyt vásárolunk, általában a következő kérdéseket tesszük fel: milyen egyszerű kezelni? Milyen erős a vízsugár? Zuhanykabinban vagy kádban használjuk? Letisztult és elegáns, szögletes vagy lekerekített formák illenek a leginkább a fürdőszobába? A cél az, hogy olyan komplett zuhanyrendszert találjunk, ami minden szempontból megfelel az igényeinknek.

A Hansgrohe menedzserei és dizájnerei tisztában vannak azzal, hogy ma már a teljesen egyéni igények határozzák meg a személyes zuhanyzási élményhez szükséges termékek kiválasztását. A cég az "én zuhanyzási élményem“ mottóval az elismert Phoenix Design irodával együtt új programot fejlesztett ki a termosztáttól a kézi zuhanyon át egészen a komplett zuhanyrendszerig.

Táncoló esőcseppek

Az új Raindance Select 150 kézi zuhany továbbírja a Hansgrohe gyakran másolt Raindance zuhanyok sikertörténetét. A termékfejlesztők a kényelmes kezelhetőségre helyezték a hangsúlyt, az eredmény pedig egy kerek, modern zuhanyfej kellemesen kézre eső fogantyúval. A „Select” funkciónak köszönhetően könnyedén, egyetlen gombnyomással váltogathatjuk a sugártípusokat.




Lágy RainAir, masszírozó hatású CaresseAir vagy frissítő kevert sugár: a víz levegővel történő dúsítását szolgáló AirPower technológiával szerelt, 150 mm nagyságú sugártárcsa nagy felületen biztosítja a kellemesen lágy esőcseppeket. A fürdőszoba stílusától függően választhatunk a krómozott sugártárcsa vagy a fehér-króm optikával ellátott kétszínű felület között.

Zuhanyrendszerek minden igényre

Sokan a „szabad zuhanyzás” és a kézi zuhany hívei, ugyanakkor nem akarnak lemondani a nagy felületű fejzuhanyról és az esőszerű élményről sem. Számukra egy olyan előszerelt zuhanyrendszer a legjobb megoldás, amit egyszerűen, a falsíkon kívülre kell rögzíteni. A különböző funkciókat kényelmesen lehet szabályozni az integrált csapteleppel.

A zuhanyrendszerek kínálata az idén kibővült, így egyénileg választhatjuk meg a méretet, a dizájnt és a sugártípusokat. A Raindance Select 240-től a gömbcsuklós zuhanykarral szerelt Raindance Select 300 Showerpipe-ig és az új Raindance Select 150 kézizuhanyig számos variáció színesíti a palettát.

Egyszerűen felszerelhető luxus

A Showerpipe-ok az eddig különálló funkciókat – fejzuhany, kézi zuhany, csaptelep és zuhanyrúd – egyesítik, így minden fürdőszoba továbbfejleszthető a segítségükkel. Mivel a falsíkon kívül helyezkednek el, minimális költséggel és egyszerűen lehet felszerelni őket bárhová, ahová korábban már installáltak zuhanyrudat kézi zuhannyal és hozzá zuhany- vagy kádcsaptelepet.

A Hansgrohe új zuhanycsaládjának kiemelkedő szereplője a Raindance Select 360 Showerpipe. A zuhanyrúd visszafogott luxust képvisel lágy, lekerekített formáival. A vízvezetésre szolgáló lapos profil a ferde kialakítású zuhanykaron keresztül rögzíti a 360 mm vállszélességű fejzuhanyt, amely alatt kényelmes mozgásteret kapunk. A zuhanyeső a dús, AirPower technológiával működik.




Termosztát újraértelmezve

Az új Ecostat Select zuhany- és kádtermosztátok a formatervezés iskolapéldái: valódi funkciójukat nem árulják el első pillantásra, polcként is funkcionálnak, ahová elhelyezhetjük a fürdéshez, zuhanyzáshoz szükséges személyes tárgyainkat.

Az Ecostat Select termosztát nemsokkal nagyobb, mint a hagyományos változatok. Az elegáns krómfelületek négyszögletes formát alkotnak, amely a lekerekített peremeivel megfelelő biztonságot nyújt a zuhanyzó vagy a kád használójának.

A széles, lapos felső rész edzett biztonsági üvegből készült, amelyen keresztül a vízmennyiség- és hőmérséklet-szabályozását segítő nagy, jól érthető szimbólumok könnyedén felismerhetők. Az ergonomikusan kialakított fogantyúkat szappanos kézzel is könnyű kezelni, a beállítás a gyerekeknek sem okoz problémát. A termosztát háza hőszigetelt, így megelőzhetők az égési sérülések. Az egyedi igényeknek megfelelő hőmérséklet és vízmennyiség kiválasztása így kényelmessé, biztonságossá és könnyedén érthetővé válik.

Víztakarékos rendszerek
A víz- és energiatakarékosság nem jelent feltétlenül kényelmetlenséget. A Hansgrohe EcoSmart technológiával felszerelt modelljei esetében a beszívott levegő lágyabbá és telítettebbé teszi a vízsugarat. Egy dinamikus átfolyásszabályzó ugyanakkor csökkenti a fogyasztást a víznyomástól függetlenül - így a hagyományos zuhanyokkal szemben jelentősen csökkenthetők a víz- és
energiaköltségek.

www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése