2011. augusztus 12., péntek

Találd meg a komfortzónád!

„Úgy alakítom a világot, ahogy nekem tetszik!“ – Az egyedi igények szerint berendezett élettér ma már nemcsak a bútorok világában bevált trend. A személyre szabott kényelem a fürdőszobában is fontos, például egyáltalán nem mindegy, milyen a mozgásteret biztosítanak a csaptelepek, és mekkora a szerelvény alatti hasznos tér. Megoldások következnek a különféle igények kielégítésére.
A mosdó területe központi szerepet játszik a kényelmes fürdőszobában. Legyen szó kéz- vagy hajmosásról, egy frissítő mosakodásról vagy a locsolókanna megtöltéséről. A Hansgrohe új irányvonala, a Metris, valamint a Talis és Focus termékcsalád kiegészítései még több egyedi mozgásteret biztosítanak, különféle mosdókkal kombinálva is.

A szerelvény alatti hasznos teret, az úgynevezett ComfortZone-t a felhasználók egyedileg határozhatják meg. „A csaptelep szinte együtt nő az igényekkel “ - mondja a Hansgrohe termékmenedzsere, Axel Meißner. A nagyobb tér egyben nagyobb kényelmet és jólétet jelent a fürdőszobában.
Komfort minden magasságban és formában
A Metris kollekció új csaptelepei képesek alkalmazkodni a legkülönfélébb fürdőszobai szokásokhoz és feltételekhez. Lapos kerámia, magas mosdótál vagy helytakarékos mosdó – a ComfortZone 100 - 260 öt keverőegysége a hétköznapi szokásoknak megfelelően tetszőlegesen kombinálható. A Metris 200 és 260 által biztosított szabad tér elegendő akár locsolókannák és magas vázák megtöltéséhez vagy hajmosáshoz is.

Az új Metris 230 csaptelep még rugalmasabb megoldást kínál: a kifolyót egyszerűen oldalra lehet tolni, így biztosan nem fog semmi beleakadni vagy beleütközni. Az oldalsó fogantyúnak köszönhetően a víz mennyisége és hőmérséklete könnyedén szabályozható, ez a tulajdonság egy hajmosásnál például nagyon jól jön.

A Metris 100 csaptelep kis helyen biztosít nagy kényelmet. Visszafogott optikájával főként a vendégfürdők kis mosdóihoz alkalmas, úgy mint a ComfortZone 110 elnevezésű termék is. Az új Metris szerelvények bidé-, kád vagy zuhanycsaptelepként a fürdőszoba minden vízforrásához csatlakoztathatók.
Az új Metris vonal dizájnja a Hansgrohéval régóta együttműködő Phoenix Design nevéhez fűződik. A Metris csaptelepek kúpos kialakításúak, szerelvénytestük vékony, a pontos peremek és finom lekerekítések egy szögletes kifolyóba torkollnak, a formatervezés visszafogott luxust tükröz.

Új kombinációs lehetőségek

Bővült a már létező sikeres Hansgrohe csaptelepcsaládok, a Talis és a Focus kínálata is. Az új magasságok nagyobb rugalmasságot biztosítanak a mosdónál: A Focus 190 és a Talis 150 szerelvények a ComfortZone-nak köszönhetően akkor is könnyen kezelhetők, ha a mosdótálunk lapos, vagy nagy méretű.
A Talis modellek titka a 360 fokban elforgatható kifolyó: az így keletkező vízsugár még több kényelmet biztosít például szájöblítéskor, hajmosáskor, víziváskor vagy az arcápolás során. Az elforgatható kifolyóval szerelt, különösen népszerű modellek szintén az új ComfortZone kínálatot bővítik. A Focus 240 és a Talis 250 termékek is maximális mozgásszabadságot biztosítanak a mosdónál, az oldalt elhelyezett kezelőknek köszönhetően pedig kényelmesen szabályozhatók. A Focus és Talis családok bővített kollekciója hazánkban csak az év második felében lesz rendelhető.


Környezetbarát dizájn

A bevált kerámiabetétnek köszönhetően a vízhőmérséklet és mennyiség minden keverőnél célzottan és könnyedén beállítható. A Hansgrohe fontosnak tartja a víztakarékosságot, így valamennyi szerelvény az EcoSmart technológiájával készült. A kifolyóba integrált elem (perlátor) nagyjából percenként 5 literes átfolyást, tehát takarékos vízfolyást biztosít, illetve levegővel dúsítja a vizet, ezáltal kellemesen puhává varázsolja azt.

www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése