2011. november 18., péntek

Hímzett kiegészítők

A stitch in time
Hímzett damaszt kéztörlők rendelhetőek a Volga Linen cégtől.
Gyakran az apró részletekben rejlik a különbség. Egy kis luxus élvezete és a személyre szabott élmények segítenek a tömegcikkek, eldobható termékek által nyújtott monotonitást megtörni. A monogrammunkkal ellátott törölközők használata csak egy azon ötletek közül, mellyel személyesebbé tehetjük fürdőszobánkat.


Kotorászva az antik piac portékái között nem nehéz ráakadni egy-egy régi, nehéz lenvászon lepedőre, kéztörlőre vagy épp zsebkendőre, melyek mind szépen vonalvezetett, összefüggő betűkkel vannak díszítve a régmúlt időkből – amikor a finom anyagú lepedők még luxuscikknek számítottak, s amikor ezek az anyagok még generációról generációra öröklődtek. Mindamellett időbe telik és sok szerencse kell ahhoz, hogy megtaláljuk a nevünknek megfelelő betűkombinációt.

Szerencsére a gyártók növekvő számának köszönhetően ma már úgynevezett monogramm szolgáltatók is léteznek. Egy gyors keresés az interneten és máris számtalan választási lehetőségünk akad, köztük a Volga Linen cég is. Damaszt kéztörlőit hímeztethetjük az általunk kiválasztott betűtípusok egyikével fehér, natúr, piros, indigokék vagy elefántcsont színben.

www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése