2011. november 10., csütörtök

Kiegészítők és tárolás 

Accessories and storage
Bal oldali kép: Chiara szappan adagoló

Középső kép: törülközőtartó az Essentials kollekciójából

Jobb oldali kép: Chiara kéztörlő tartó

Ahhoz, hogy teljes legyen a kép, szüksége van kiegészítőkre és tároló megoldásokra, hogy fürdőszobája funkcionális szempontból is megfeleljen a felhasználói igényeknek.

Fürdőszobai kiegészítők, kellékek
Törülközőtartók, szappan adagolók és köntös akasztók mind a legutolsó kiegészítők fürdőszobájának kialakítása során. Az egységes képhez válasszon olyan csaptelep gyártó céget, mely kiegészítőket is árul. Ez biztosítja azt, hogy csaptelepei, mosdótáljai tökéletes összhangban lesznek a kiegészítőkkel.

A kiegészítők elhelyezése fürdőszobán belül nem csak design, de hozzáférhetőségi kérdést is felvet. Szánjon időt arra, hogy mielőtt a csempét átfúrja, átgondolja, hogy a különféle kiegészítőket hova helyezi el.

A törülközőtartót célszerű a kádból/zuhanyzóból kinyúló kézmagasságban elhelyezni, a köntös akasztója pedig jó, ha a zuhanyzón kívül helyezkedik el. Falrarögzíthető szappan adagoló és pohártartó segít a mosdótálat és annak környékét tisztán tartani.

Tükrök
Egyik fürdőszobából sem hiányozhat a tükör. Nem csak visszaveri a fürdőszobában a fényt, de megnézhetjük benne magunkat, segít elvégezni a napi rutin feladatokat, mint pl. a sminkelés, borotválkozás, fogmosás.

Számos termék ma már vagy LED vagy halogén világítással kapható – gyenge világítást ki/bekapcsoló gombbal a fokozatos világítás eléréséhez, míg néhány tükörhöz már fűtőszál is tartozik, mely automatikusan megakadályozza annak párásodását.

Tükrös szekrények számos variációja kapható, diszkrét tárolási lehetőségekkel – némelyikük falba süllyesztett változatban, így ránézésre lehetetlen megmondani, hogy a tükör mögött egy szekrény húzódik meg.

Süllyesztett rakodóhelyek
A zuhanyzóban használatos süllyesztett rakodóhelyek lehetővé teszik, hogy gélek és samponok elérhetőek legyenek anélkül, hogy elcsúfítanák fürdőszobáját.

Fürdőszobabútor
Ma ma már különböző stílusú fürdőszobabútorok állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb rakodási megoldásokat fürdőszobánkhoz, de előtte célszerű korlátozni a piperecikkek arányát. A lehetőségek korlátlanok: a fényes lakk felületektől a fakó faborításig, a kicsi kocka alaktól a hosszú, elnyúló szekrény és fiók formákig.
Falraszerelhető darabok főleg a minimalista bútorok kedvelőinek, segítségükkel eltüntethetőek a piperecikkek, s csak a gyönyörű bútor érvényesül. Számtalan gyártó kínál kifejezetten kicsi alapterületű fürdőszobákhoz és mosdóhelyiségekhez bútorokat.


www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése