2011. november 8., kedd

Válasszon megfelelő zuhanyfejet 

Create the perfect shower
Bal oldali kép: Rainshower® Classic kézizuhany

Jobb oldali kép: Rainshower® Modern fejzuhany

A tökéletes zuhany a megfelelő elemek kombinációjától válik valósággá. A vízsugár beállításától annak zuhanyrózsához juttatásáig minden lépésnél érdemes a minőségi termékeket választani, mert így a reggeli zuhanyzásból egész napját meghatározó, felvillanyozó élmény lehet.
 
Szükséges alkotóelemek
Először is egy zuhanycsaptelepre van szükség, mely a hideg- és melegvíz megfelelő arányú keverésére szolgál. A csaptelepek készülnek termosztáttal vagy anélkül, és rejtett (falba épített), illetve szabadon álló kivitelben is kaphatóak.

A legtöbb fejzuhanyhoz általában rejtett vezérlés tartozik. A vízvezeték, amelyben a megfelelő hőfokú vízkeverék eljut a zuhanyrózsáig, a falba építve, a csempe mögött található.

A kézi zuhanyok rejtett és szabadon álló vezérléssel egyaránt használhatóak. Megfelelő zuhanycsőre és tartóelemre, vagy zuhanyrúdra van szükség a zuhanyrózsa falhoz rögzítéséhez. A zuhanyrúd a tökéletes választás abban az esetben, ha csak kézi zuhany felszerelésére került sor, mert ebben így könnyedén a fej feletti magasságban is rögzíthető lesz a zuhanyrózsa, ezzel ellátva a fejzuhany funkcióját is.

Felhasználói igények
Válasszon olyan kézi zuhanyt, mely többféle vízsugár szórására is alkalmas, így valamennyi családtag kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt.

A zuhanyrudak ideálisak a többgenerációs családok számára, mivel ezekkel könnyedén változtatható, hogy milyen magasra tesszük a zuhanyrózsát, így a zuhanyzás a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt kényelmes lesz.

Vezérlések
A rejtett vezérlők vagy termosztátok segítségével a kontrollpanelt bárhová elhelyezhetjük. Amennyiben nagyméretű zuhanyfülkét szeretne, a vezérlőt a belépőhöz közel helyezze el, így a zuhany megnyitásakor nem zúdul kellemetlen hidegvízsugár a nyakába
A vezérlésnek egyszerűnek és egyértelműnek kell lennie, ezért válasszon olyan csaptelepet vagy keverőkart, amely könnyen, kis erőfeszítés árán mozgatható.


www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése