2011. november 8., kedd

Mosdócsaptelepek 

Basin faucets
Bal oldali kép: Lineare egykaros keverőcsaptelep

Jobb oldali kép: Atrio Ypsilon kétkaros csaptelep

Legyen szó autentikus, modern vagy cosmopolitan stílusról, nem csak a csaptelepek design-ja határozza meg egy fürdőszoba kinézetét, küllemét. A csaptelep rögzítésének módja és annak karakterisztikája fontos szerepet játszik funkcionalitás és kinézet szempontjából.
 
Single-lever mixer faucets
Lineare egykaros keverőcsaptelep
Kétkaros csaptelepek
Monoblokkos csaptelepekként is ismert kétkaros csaptelepek, egy lyukon át csatlakoznak a mosdó medencéjének pereméhez. Vagy a tetején lévő karral vagy a csaptelep oldalán található csapokkal állítható a víz mennyisége és hőmérséklete. A hideg és meleg víz aránya egy belső szelep által keveredik mielőtt a kifolyócsőbe ér. Válasszon kerámia betétes csaptelepet az egyenletes, precíz szabályozás érdekében. 
Two-handle mixer faucets
Atrio Ypsilon kétkaros csaptelep
Kétkaros csaptelepek
Az egykaros csaptelepekhez hasonlóan a kétkaros csaptelepek is csak egyetlen lyukon át csatlakoznak a mosdó medencéjének pereméhez. Ezek a csaptelepek ugyanakkor lehetőséget nyújtanak a hideg- és melegvízsugár külön szabályozására. 
Three-hole faucets
Atrio Jota 3-lyukas csaptelep
3-lyukas csaptelepek
Külön lehetőséget biztosítanak a hideg- és melegvízsugár szabályozására, miközben a megfelelő hőmérsékletű víz egy középső kifolyón át áramlik ki. A termékek széleskörű design választékban érhetőek el, ezek a modellek a hagyományos és modern környezetben egyaránt jól érvényesülnek. 
Electronic faucets
Europlus E elektromos csaptelep
Elektromos csaptelepek
Kétféle elektromos csaptelep szerepel a kínálatban. A szenzoros (érintés-mentes) csaptelepek infravörös érzékelőik segítségével irányítják a vízsugarat. Az egy-érintéses csapok pedig egyszeri érintés után biztosítanak megfelelő vízellátást. 
Pillar taps
Atrio Ypsilon különálló csaptelep
Különálló csaptelepek
Autentikus megjelenésüknek köszönhetően ezeket a csaptelepeket gyakran választják a hagyományos design hívei. Jellemzőjük, hogy a hideg- és melegvízsugár egymástól teljesen függetlenül folyhat. 
Wall-mounted faucets
Allure 2-lyukas keverő csaptelep, falra szerelhető
Falra szerelhető csaptelepek
A szabadon álló mosdótálakhoz, vagy ha a szanitereken nincs külön kialakítva a csaptelep beszereléséhez szükséges rész, válasszunk falra szerelhető csapot. Mivel ebben az esetben a csaptelep a mosdó felett közvetlenül a falhoz csatlakozik, a rejtett vízvezetékek szerelését még a falak csempézése előtt kell elvégezni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése