2011. november 17., csütörtök

Digitális forradalom 

The digital revolution
A GROHE Ondus® digitális csap és zuhany kollekciója egyszerűséget hoz fürdőszobájába. 
A legújabb digitális technológia és a tökéletes design harmóniája keltette életre a GROHE Ondus-t, mely az emberi érintést hozza el Önnek minimalista design-ba burkolva. Ez a különleges fürdőszobai kollekció számtalan lehetőséget kínál– a három-lyukas mosdócsapteleptől kezdve az öt-lyukas fürdő/zuhany egykaros csapig –, melyek manuálisan és digitálisan is vezérelhetőek.

A kifolyó tarajos hullámhoz hasonló íve biztosítja, hogy a víz optimális szögben folyjon, egy egyszerű króm gyűrű pedig a termék elengedhetetlen kellékeként körbe veszi mind a csapot, mind a fogantyúkat mind a digitális kijelzőt.

A digitális fürdőszobai csaptelepek és zuhanyrendszerek sajátos, egyszerűen használható, érintéssel működő ikonokkal irányíthatóak. Az egykaros csaptelepeknek 5 programja van: arcmosás, kéz mosás és fogmosás – és mindegyik funkció speciálisan a felhasználó igényeire szabható. Az egyedi tusolási élményt a digitális zuhany garantálja, melynek használatával beprogramozató a kívánt, egyedi víz hőmérséklet és vízsugár erősség.

A GROHE Ondus 4 luxus felülettel vásárolható – Fehér, Bársonyos fekete, Titánium és StarLight króm. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése