2011. november 8., kedd

Fürdőszobai és zuhany csaptelepek 

Bath and shower faucets
Bal oldali kép: Lineare zuhany csaptelep

Jobb oldali kép: Atrio csempe-padozatba épített kád/zuhany csaptelep

Sok ember számára a csaptelep egyetlen funkciója az, hogy vízzel tölthessük meg vele a kádat. Mások azonban igénylik azt is, hogy a csaptelep alkalmas legyen a zuhany kezelésére is (kád/zuhanycsaptelep), lehetőséget biztosítva a felhasználó számára hogy válasszon a zuhany és a kád megtöltése között. 
Combined bath/shower mixers
Lineare kád és zuhanycsaptelep Sena kézizuhannyal
Kombinált kád- és zuhanycsaptelepek
Termosztáttal és anélkül egyaránt forgalmazzuk ezeket a termékeket, melyek a legegyszerűbb megoldást kínálják, ha zuhanyozni is a fürdőkádban szeretnénk. Szabadon álló és beépített változatuk egyaránt elérhető. Egy szelep segítségével könnyedén kiválaszthatjuk, hogy fürdéshez, vagy zuhanyzáshoz használjuk-e a csapot. A biztonság és kényelem érdekében minden esetben azt javasoljuk, hogy termosztátos termékeink közül válasszanak. 
Deck-mounted combinations
Atrio Jota 4-lyukú csaptelep szett
Csempepadozatba épített kombinált csaptelepek
Ezeket a termékeket azért fejlesztettük ki, hogy könnyen beszerelhetőek legyenek akár a kád szélén, akár a kád környéki csempézett falrészeken – ezzel is megadva Önnek a saját fürdőszobájához illő csaptelep kiválasztásának szabadságát. Az egyetlen fontos kikötés, hogy a kifolyócsőnek a kád fölé kell érnie.

3-, 4- és 5-lyukas változatban is kaphatóak ezek a csaptelepet és zuhanycsapot is magukban foglaló termékek. Egy vagy két keverőkar szolgál a vízhőfok beállítására, míg a funkciók közötti választás lehetőségét egy szelep biztosítja. 
Integrated bath fillers
Talentofill integrált kádcsaptelep
Integrált kádcsaptelepek
Ezek a kádba beépíthető termékek egyszerre szolgálnak csaptelepként, túlfolyóként és lefolyóként is. 
Floor-mounted bath faucets
Atrio Jota csempepadozatba építhető kádcsaptelep
Csempepadozatba épített kádcsaptelepek
Szabadon álló kádakhoz kifejlesztett termékeinknél a csempepadozatba épített szerelvények és maga a csaptelep azonos stílusban készülnek. Számos modellváltozat kézi zuhanyzóval együtt is megrendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése