2011. november 18., péntek

Vad virágok 

Wild flowers
Bal oldali kép: Fekete Virág kollekció a Viva Ceramica-tól, mely egyszínű virágmotívumok sokaságát ábrázolja

Jobb oldali kép: Fleur kollekció Dominic Crinson designertől. A tradicionálisan ismétlődő minták egyedi dekorációt biztosítanak, de használhatjuk őket hatalmas fali festmények kialakításához is.
 
Hozza otthonába a botanikus kert élményét virág mintázatokkal és motívumokkal, melyek életre keltik az egzotikus virágzást vagy a fátyol vékony virágszirmok szállingózását. Legyen szó falon átívelő virágfürtökről vagy nagyított makro képek ábrázolásáról, ezen virágmotívumokkal számos, egymástól teljesen eltérő ábrát alkothatunk csupán csak azzal, hogy variáljuk méretüket és színüket.

Dominic Crinson az elmúlt évtizedben munkája során a digitális képalkotás eszközét használta absztrakt csempéi és tapétái talán ezért is tárják elénk a színek valóságos kaleidoszkópját Fali és padló csempe kollekciója (Fleur) négyféle méretben kapható: a 10x10cm-estől egészen a 20x20cm-esig. Minden egyes csempe önmagában egyedi díszítő elemként is használható, de nagy méretben, többet egymás mellé helyezve akár egy egész fali festményt is alkothatunk.

Scalene és Shelf mosdótálak a Vitruvit-tól zománcba égetett orchidea, rózsa és kála motívumokkal. Normál csapteleppel kiegészülve a Scalene üde színfolt hófehér fürdőszobájában.

Az olasz csempe designer Viva Ceramica számos virágmotívummal díszített terméket kínál, beleértve a Fekete Virágok kollekciót, Massimo Gardone fotográfus és Patrizia Moroso, az olasz Moroso bútorgyártó cég kreatív igazgatójának együttműködésével. A nagyméretű csempék kétféle méretben kaphatóak: 50x50cm vagy 100x100cm, melyen feltűnik Gardone fekete-fehér virágszirmainak és az éppen nyíló virágmotívumainak tökéletessége – különleges hangulatot adva ezzel egy modern fürdőszobának.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése