2011. november 18., péntek

Gyors színterápia 

Quick chromatherapy
Színüket váltakoztató Aduki lámpák a Mathmos-tól 
Fürdesse meg testét a lágy, színes fényben és legyen otthonának holisztikus központja a fürdőszobája és az ott lévő Mathmos Aduki lámpája.

Az elmúlt években sok tervezőt láttunk, akik gondolkodása egyre inkább a tisztán funkcionális terek kialakításától a felhasználó-központú környezet kialakítása felé fordult. Ezen terek egyre jobban igénylik a megfelelő fény- és hangrendszerek kialakítását. Mindamellett hacsak nem akarja fürdőszobáját teljesen átépíteni, a színterápiás fényrendszer kialakítása egy már meglévő helyiségben igen költséges feladat.

A Mathmos Aduki színváltozatós lámpái tölthető akkumulátorral rendelkeznek, s hasonlóan a mobiltelefonhoz akár 6-8 órát is kibírnak. Miután feltöltötte, az Aduki lámpát a fürdőszobában biztonságos helyre helyezve (ne a fürdőkád szélére) engedje, hogy a lámpa lágyan beszínezze és áthassa az egész fürdőszobát. Az erős vörös energiát ad, míg a nyugtató kék ellazít.
Az Aduki lámpák három színben kaphatóak – kéktől a vörösig, vöröstől a zöldig és kéktől a zöldig terjedő színskálában. A szín váltakozása bármelyik ponton leállítható. Amennyiben a ragyogó színeket kedveli, válassza az Aduki Bling termékeket, melyek ugyanolyan színösszeállításban kaphatóak, mint a normál Aduki lámpák, csak arany fejjel rendelkeznek.

Következő: Hímzett kiegészítők
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése