2011. november 17., csütörtök

A forróság művészete

Square radiator
A négyszögletes radiátor család elérhető a Tubes Radiatori kollekciójából.
Egy olyan termék megalkotása, mely a letisztult formák és a legújabb technológia tökéletes kombinációja nyilván nem lehetett egyszerű, ám Ludovica és Roberto Palomba designereknek ez mégis sikerült, mikor megalkották a négyszögletes radiátorukat a Tubes Radiatori kollekciójához.

Alumíniumból készült négyszögletes radiátorok – melyek vagy forró vízzel vagy elektromossággal, vagy a kettő kombinációjával működnek - nem csak jól néznek ki, de magukra vonják a figyelmet is.

A szögletes forma lehet téglalap vagy négyzet alakú is, a falon vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető. A számtalan méret- és színbeli választék lehetővé teszi, hogy akár nagy, akár kis helyiségekben is elhelyezhetőek legyenek. Mindenféle színben – igazodva a vevő igényeihez – megrendelhető illetve egyedileg elkészíttethető.

A termékcsalád további eleme a nagy felületű négyzetes elektromos radiátor, ami akár törülköző szárítóként is funkcionálhat. Elhelyezni bárhol lehet, így merész, élénk díszét is jelentheti egy-egy falnak.

www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése