2011. november 18., péntek

Szabadon álló fürdőkádak 

Freestanding baths
Ame fürdőkád a Rapsel-től 
A fürdés és alvás terei közti határt súrolva a designerek ma már azzal foglalkoznak, hogy a fürdőkád sajátos stílusával és variálható elhelyezésével egyfajta bútordarabként jelenjen meg a fürdőszobában.

Ma már számos, szabadon álló fürdőkád nyújt a kényeztető fürdőzési élmény.t A luxus hotelek és wellness szállodák hatására egyre jobban terjed a szabadon álló kádak lágyabb – pl. hálószobai – környezetbe helyezése.

Az ArtQuitect, Jaime Hayon kollekciója fürdőszoba bútorokat, mosdótálakat és sokféle fürdőkádat kínál. Stílusos formák és kifinomult anyagok használatával ezen termékek eleganciát kölcsönöznek fürdőszobájának.

A Duravit Kék Hold kádja 140x140cm-es méretben kapható és elemes rendszerben rendelhető – vásárláskor variálható az akril vagy fa oldalfelületektől a tölgy illetve fehér akril betétekig.
Az egyedi Arne Jacobsen féle Tojás Szék által inspirált Rapsel féle Arne fürdőkád széles háttámlája minden komfort igényt kielégít, ugyanakkor a modern design is kiemelt figyelmet kapott.

A szabadon álló kádak többsége padlóhoz rögzített csaptelepeket igénye, nem pedig kádhoz rögzítettet. A padlók eleganciájának térnyerésével, a GROHE Ondus fürdő/zuhany egykaros csaptelepei digitális kijelzővel lehetővé teszik, hogy Ön előre beprogramozza a kívánt víznyomást és hőmérsékletet. A GROHE Ondus elérhető 3 színben – Fehér, Fekete és GROHE StarLight® króm.

Következő: Csodafelületek 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése