2011. november 10., csütörtök

Konyhai csaptelepek funkciói 

Faucet Features

Bal oldali kép: K4 egykaros krómozott mosogató-csaptelep kihúzható zuhannyal
Jobb oldali kép: A ki- és visszahúzható cső lehetővé teszi a rugalmas használatot

A mai konyhai csaptelepek a kifinomult mérnöki munka eredményei. A lelkes amatőr szakácsok igényeihez igazodnak az íves kifolyóval és kihúzható zuhannyal ellátott termékek, melyek hamarosan nélkülözhetetlen kellékei lesznek a modern konyháknak.


 
Spout styles
Minta csaptelep U-alakú kifolyócsővel és kihúzható zuhannyal
Kifolyók
Mivel a konyhai csaptelepek kifolyói általában sokkal magasabbak, mint fürdőszobai társaik, formájuk jelentős hatást gyakorol az egész konyha stílusára. Néhány kifolyó lágy ívben hajlik a mosogató fölé, míg az U, L és C alakú kifolyók szinte központi szerepet töltenek be a konyhákban, elegánsan hívva fel magukra a figyelmet.

A nagyméretű edények egyre gyakoribbak a mai háztartásokban, ezért győződjön meg arról, hogy a kiválasztott kifolyó elég magasan ívelt-e ahhoz, hogy a legnagyobb fazeka is aláférjen. Ha kéttálcás mosogatója van, válasszon olyan csaptelepet, melyek kifolyója széles ívben fordítható el, így mindkét tálcához könnyen használhatja majd – néhány modellünk akár 360 fokban is elfordítható. 

Europlus
Europlus egykaros keverő csaptelep forgó kifolyócsővel és kihúzható fejjel
Kihúzható zuhany
A kihúzható kézizuhanyok és az ergonómiai szempontoknak megfelelően tervezett gyöngyöztetők még praktikusabbá teszik a munkafelületet. Ezek a lengő kifolyóval felszerelt kézizuhanyok könnyedén visszacsúsztathatóak a kifolyócsőbe. Számos csaptelepnek van olyan funkcióválasztó gombja, melynek segítségével a vízsugár erőssége állítható, így könnyedén lemoshatjuk vele a szennyezettebb salátaleveleket is. Keresse a szilikon fúvókás változatokat, melyek megakadályozzák a vízkő lerakódását és könnyen tisztán tarthatóak.


www.szaniterinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése